Mano Radema

 

Mano Radema is analytisch, methodisch en creatief. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en is gespecialiseerd in Informatiemanagement. Tijdens zijn studie begeleidde Mano één van de verplichte hoofdvakken van zijn opleiding en organiseerde hij een online bedrijfssimulatie voor zijn medestudenten.

Na zijn studie vertrok Mano naar Washington, Dallas waar hij de AABC Universiteit doorliep en startte als consultant bij Arthur Anders Business Consulting.
In de jaren die hierop volgden startte Mano onder andere zijn eigen fietskoeriersbedrijf op, werkte hij voor de Kamer van Koophandel en begon hij als consultant bij HEC. In 2017 koos Mano ervoor om verder te gaan als ondernemer en hieruit is onder andere Dr. Boks gegroeid. Doordat Mano hierdoor alles op zijn eigen manier kan doen, is hij uniek en kan hij het grote verschil maken. Door zijn heldere, korte en bondige manier van communiceren weet Mano snel tot de kern te komen en makkelijk contact te maken met zijn klanten. Naast zijn analytische en methodische aanpak is Mano warm, representatief en energiek. Zijn netwerk is groot, divers en uitgebreid.

Door verschillende omstandigheden in het verleden heeft Mano een uniek en kenmerkend karakter ontwikkeld. In 2010 overleed zijn vrouw Sophie na een lange strijd tegen kanker aan de ziekte. Hun twee zoons waren op dat moment 7 en 9 jaar oud. Mano leerde vader, moeder, adviseur én ondernemer tegelijkertijd te zijn. En deze kenmerken neemt hij nog steeds mee in alles wat hij doet. Zo ziet hij een enorme generatiekloof komen. De effecten van digitalisering worden iedere dag groter. Mano’s doel? In contact blijven met de jeugd en focussen op de toekomst. Betekenis geven én hebben.

Mano Radema is ook actief op: