Missie & Visie

Mano Radema: “Ik denk dat iedereen zichzelf altijd overal mee naar toe neemt. Ik geloof er niet in mensen op hun werk een ander mens zijn dan thuis. Dit betekent dat wat je laat zien tijdens het boksen, je ook laat zien als je thuis bent, aan het werk bent of je ouders bezoekt. Hier zit voor mij geen onderscheid in. Wanneer dit bespreekbaar wordt en iemand zich hiervan bewust wordt, kunnen we aan de slag gaan. Hiervandaan kunnen we namelijk het gedrag bespreekbaar maken en in het kader van je ontwikkeling kun je hier een plan van maken. Daarom gaat het bij Dr. Boks altijd om het aanbieden van tools die gericht zijn op jouw ontwikkeling.

Onze missie? Inzicht en hulp bieden bij het vormgeven van je eigen ontwikkeling. Als topsporter met je team, als bestuurder in je bedrijf of als kind in een klas. Hierin staan mentale fitheid, gedrag en ontwikkeling centraal. Volgens Dr. Boks zijn dit dé elementen die belangrijk zijn bij het bepalen van je succes. Boksen is snel, verrassend en duidelijk. Het is een metafoor, een spiegel die je jezelf voorhoudt. En juist daarom kan een bokssessie van Dr. Boks zoveel nieuwe inzichten bieden. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal.

Waarom Dr. Boks?

Er zijn maar weinig boksers die zo analytisch, intellectueel en wetenschappelijk te werk gaan als hoe Mano Radema dit voor Dr. Boks doet. In de bokssessies van Dr. Boks wordt daarom altijd gerefereerd aan de wetenschap. En dit is precies waarin Dr. Boks zich onderscheidt van andere boksers. Mano heeft zijn koers gezet op een eigen authentieke manier en doet hierin geen concessies. Hierdoor blijft het product puur, eerlijk en direct. Het is niet traditioneel. En dit voel, zie en proef je in alles. Observeren, kijken, benoemen, aanraken, bewegen, tempo maken. Dat is wat we doen.

Onze Partners

            

 

 

 

“Ik denk dat iedereen zichzelf altijd overal mee naar toe neemt. Ik geloof er niet in mensen op hun werk een ander mens zijn dan thuis."

- Mano Radema -